MF Praha 8 1/2020 Reakce na prohlášení Míši Krupičkové na fóru (2. kolo hlasování)

veřejné election vytvořeno uživatelem Honza Hora

Rozprava proběhla zde. První kolo hlasování bylo provedeno a zveřejněno zde

Navržená usnesení postoupivší do 2. kola:

Návrh Martina Staňka:
Místní sdružení Praha 8
  1. se distancuje od způsobu komunikace Míši Krupičkové, a to zejména od sdělování vážných obvinění v off-topic v nesouvisejících tématech fóra a při absenci jejich sdělení prostřednictvím k tomu založených nebo s tím souvisejících témat na fóru, respektive při absenci pokusu o jejich řešení členským podnětem nebo podáním k přezkumným orgánům strany,
  2. se distancuje od obsahu komunikace Míši Krupičkové a odmítá zejména,
    • že by založení MS Praha 8 proběhlo ve vážném nebo úmyslném nesouladu s vnitřními předpisy strany
    • že by primární volby MS Praha 8 ke komunálním volbám 2018 proběhly ve vážném nebo úmyslném nesouladu s vnitřními předpisy strany
    • že by jednalo (nebo jednotliví členové MS jednali) v rozporu s programem MS praha 8 pro komunální volby 2018,
  3. vyzývá Míšu Krupičkovou,
    • aby komunikovala v souladu s Demokratickým minimem a Netiketou
    • aby dokládala svá tvrzení, a to zejména ta, která činí veřejně, a zvláště pak ta, která mají potenciál k poškození dobrého jména MS Praha 8, jeho členů a Pirátů vůbec
    • aby své případné pochybnosti v záležitostech uvedených v bodu 2. tohoto usnesení, pokud je myslí vážně, neprodleně formulovala v podobě členského podnětu nebo v podobě podání k přezkumným orgánům strany,
  4. konstatuje, že je připraveno aktivně spolupracovat na vyjasnění okolností záležitostí uvedených v bodu 2. tohoto usnesení v případě, že by tyto byly předmětem jednání fóra nebo přezkumných orgánů strany

Návrh Martina Štěrby:
  1. Místní sdružení Praha 8 s okamžitou platností ukončuje projednávání členského podnětu MF/2020/1..
V druhém kole lze hlasovat pro jedno z navržených usnesení nebo se zdržet vhozením prázdného lístku

Hlasování potrvá od 5.7.2021 20:00 do 10.7.2021 20:00.

Hlasování začíná: 5. července 2021 20:00
Hlasování končí: 10. července 2021 20:00

otázky (1)   |   voliči a hlasovací lístky   |   trustees (2)

Toto hlasování bylo ukončeno. Výsledek byl zveřejněn 11. července 2021 22:12. Celkem hlasovalo 16 voličů.

Hlasuji pro:

Návrh Martina Staňka7