[Procedura z] CF 10/2023 - Zveřejnění jednání

veřejné election vytvořeno uživatelem Tomáš Pastirčák

Poslední procedurální hlasování ve věci CF 10/2023 se týká dne zveřejnění jednání. Tato otázka nebyla vyřešena v jednání, je tedy nutné ji vyřešit nyní procedurálním hlasováním.

Postup neveřejnosti byl řešen zde (počínaje tímto příspěvkem). Původní jednání probíhalo zde. Zveřejnění se týká vlákna jednání (které bude přesunuto do fóra Celostátní fórum), procedurálního vlákna (které bude přesunuto do fóra Procedurální námitky a jednání) a všech členských podnětů a námitek vzniklých v souvislosti s jednáním (které budou přesunuty do fóra [Archív] Ukončené členské podněty.

Hlasovat lze pro

Hlasování je jednokolové, jelikož hlasujeme pouze o dvou možnostech, je možné vybrat pouze jednu z nich. Možnost, která získá více hlasů, bude schválena. Jelikož je nutné vybrat jednu z možností, pokud obě možnosti získají stejný počet hlasů, bude vítězná možnost určena losem.

Hlasování začíná: 8. června 2023 13:00
Hlasování končí: 9. června 2023 13:00

otázky (1)   |   voliči a hlasovací lístky   |   trustees (4)

Toto hlasování bylo ukončeno. Výsledek byl zveřejněn 9. června 2023 14:51. Celkem hlasovalo 336 voličů.

Ve věci zveřejnění jednání CF 10/2023 jsem pro

Zveřejnění k 10.6.2023143