KF PaK 2/23 Krajské specifikum pro úpravu Pravidel hospodaření I (hospodaření MS)

veřejné election vytvořeno uživatelem David Marhold



Ahoj, na základě proběhlé rozpravy vyhlašuji závěrečné hlasování. Připomínám, že návrh se týkal specifik hospodaření místních sdružení. Podrobnosti naleznete na výše uvedeném odkazu, uvádím zde pouze návrh usnesení:

Návrh usnesení: "KF se usneslo, že: předsednictva místních sdružení jsou hospodařícími týmy rozpočtových položek příslušných MS a místní fóra se mohou usnášet na vytváření záměrů do výše 100 000 Kč. Hospodářem takového záměru přitom bude určený člen předsednictva místního sdružení. Celková výše záměrů vytvořená orgány MF nesmí přesáhnout výši finančních prostředků určené pro dané MS."

Vzhledem k tomu, že tu máme pouze jediný návrh usnesení, bude možné hlasovat PRO přijetí navrženého usnesení nebo PROTI, příp. se zúčastnit hlasování bez zakliknutí jedné či druhé možnosti. Hlasovat bude možné pouze pro jednu z možností, neboť si věcně odporují. Pro přijetí usnesení je zapotřebí souhlasné volby nadpoloviční většiny hlasujících členů. Nebude-li získána (tj. většina bude PROTI, nebo většina nezaklikne ani jednu možnost), má se za to, že byla vybrána možnost "ukončení projednávání návrhů usnesení bez schválení usnesení".

Hlasování začíná: 12. dubna 2023 19:00
Hlasování končí: 15. dubna 2023 19:00

otázky (1)   |   voliči a hlasovací lístky   |   trustees (2)


Toto hlasování bylo ukončeno. Výsledek byl zveřejněn 18. dubna 2023 14:13. Celkem hlasovalo 14 voličů.


Výsledek hlasování

Otázka #1
KF se usneslo na předloženém návrhu usnesení o pravidlech hospodaření MS.

PRO NÁVRH.14
PROTI NÁVRHU.0
Audit Info