MF Karvinsko 12/2022 Volba čela pro komunální volby v Karviné - 1.kolo

veřejné election vytvořeno uživatelem Jakub Ježíšek

MF Karvinsko 12/2022 Volba čela pro komunální volby v Karviné - 1.kolo

První kolo hlasování o 2. až 7. místu kandidátky do komunálních voleb v Karviné 2022.

S pověřením PMS Karvinsko zahajuji primární volbu do Zastupitelstva města Karviná v komunálních volbách 2022. Obecná pravidla: Volba je tajná, dvoukolová. V 1. kole hlasujeme o tzv. přijatelnosti kandidátů. To znamená, že je možná hlasovat až pro všechny kandidáty. Do druhého kola postupují všichni kandidáti, kteří získají hlas od více než poloviny hlasujících. V druhém kole pak budou kandidáti zvoleni na příslušné pozice podle počtu hlasů a je možné hlasovat maximálně pro tolik kandidátů, kolik obsazujeme pozic.

Konkrétně: V tomto hlasování hlasujte prosím pro všechny kandidáty s výjimkou těch, kteří jsou za vás nepřijatelní. Pořadí kandidátů bude určeno na základě dalšího kola hlasování. Zdržet hlasování se lze vhozením prázdného lístku = volba proti všem kandidátům.

Hlasování poběží od čtvrtku 26.5.2022 19:00 do neděle 29.5.2022 19:00

rozprava Karviná
zde

Upozornění na Demokratické minimum. Z důvodu velikosti MS Karvinsko, upozorňujeme na dodržení této zásady při hlasování.

Hlasování začíná: 26. května 2022 19:00
Hlasování končí: 29. května 2022 19:00

otázky (1)   |   voliči a hlasovací lístky   |   trustees (3)

Toto hlasování bylo ukončeno. Výsledek byl zveřejněn 29. května 2022 21:06. Celkem hlasovalo 12 voličů.

Jako kandidát na 2. - 7. místo v komunálních volách pro Karvinou v roce 2022 je pro mě PŘIJATELNÝ/PŘIJATELNÁ

Michal Klus10
Michal Šoltys12