Uspořádání sjezdu KF 2019

veřejné election vytvořeno uživatelem Pavel Štěpánek

Z pověření předsedy strany vypisuji hlasování o záměru uspořádání sjezdu krajského fóra na podzim 2019.

Šlo o členský podnět Pavla Štěpánka. Rozprava proběhla zde

Návrh usnesení: KF schvaluje předloženou koncepci sjezdu krajského fóra a vyčleňuje na jeho uspořádání na podzim 2019 částku max. 50 tisíc korun z rozpočtové položky Provozní výdaje. Organizací pověřuje realizační tým, jehož členové budou ustanoveni po schválení tohoto usnesení. Vedoucím realizačního týmu KF pověřuje KoKS.

Hlasování potrvá 3 dny, hlasovat lze pro návrh, proti návrhu nebo se hlasu aktivně zdržet (což je ve výsledku hlas proti).

Hlasování začíná: 18. července 2019 12:00
Hlasování končí: 21. července 2019 12:00

otázky (1)   |   voliči a hlasovací lístky   |   trustees (2)

Toto hlasování bylo ukončeno. Výsledek byl zveřejněn 22. července 2019 9:50. Celkem hlasovalo 23 voličů.

Pro přijetí 21
Proti přijetí 0